Actueel


Voorjaar op De Brink!

De Vrienden van De Brink zorgden op 4 april voor een brede voorjaarslach op de gezichten van de bewoners.

 

's Ochtends werden de bloembakken op het terrein opgeschoond en gevuld met nieuwe planten. Met veel plezier hielpen bewoners met deze voorjaarsklus. (De planten zijn geschonken door de Welkoop in Vries).

 

 

Na het harde werken kwam een beloning, passend bij de eieren met Pasen. De bewoners en het personeel werden getrakteerd op een heerlijke eierbal. 

 

Velen kenden dit lekkernij niet, maar de 361 (!) eierbalen gingen erin als koek! Of zoals een bewoner zei: "lekker man, aierbal, komen jullie volgende week weer?" 

(De eierbaltraktatie is mede ondersteund door cafetaria de Halte in Vries).

 

Nadien kregen alle woningen op het terrein van De Brink een mooi voorjaarsbakje waarmee de paasdagen tegemoet gezien kunnen worden. Met het verfraaien van de bakjes heeft ook een aantal  bewoners meegeholpen.

(De voorjaarsbakjes zijn mede mogelijk gemaakt door bloemenwinkel BloemigKado uit Annen).

Mooi was te horen dat een bewoner zei: "ik heb een leuke dag gehad, dat ga ik straks direct aan mijn moeder vertellen!". Of de opmerking van iemand die geen eierbal wilde omdat ze het niet kent maar er ondertussen toch heerlijk van gesmuld heeft.

 

Hoe mooi en makkelijk kan het zijn een lach op het gezicht te krijgen. De Vrienden van De Brink zien dit als één van hun taken en deze leuke paasactie verdient dan ook zeker een vervolg!