Acties rond Kerst


Om de bewoners van De Brink te kunnen verrassen met extra's proberen de Vrienden op allerlei manieren geld binnen te halen. Hieronder kunt u lezen op wat er in de laatste maanden van dit jaar allemaal gebeurt. Het mooie is dat we daarbij vanuit verschillende richtingen geholpen worden...

Kaarsenactie

Al een aantal maanden zijn we druk bezig met het verkopen van kaarsen aan particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen. De kaarsen vinden gretig aftrek en dat is geen wonder want ze zijn van uitstekende kwaliteit en hebben prachtige vormen en kleuren. De prijzen van de kaarsen van 5 euro tot 15 euro voor een groot exemplaar.

 

Het mooiste is nog wel dat de kaarsen gemaakt zijn in de kaarsenmakerij door bewoners van Visio de Brink. De gehele opbrengst komt ten goede aan onze Stichting.

 

Kniepertjesactie Lions Skiramere

Kniepertjes horen er in deze tijd van het jaar natuurlijk ook helemaal bij. De Vrienden van De Brink verkopen dan ook dit jaar heerlijke kniepertjes op kerstmarkten en andere eindejaarsbijeenkomsten. We worden daarbij dit jaar geweldig ondersteund door de Lionsclub Skiramere uit Slochteren. Zij hebben op 18 november met 15 leden zo'n 3500 kniepertjes gebakken om te verkopen! De Lions hebben daarbij alle kosten op zich genomen, zodat alle opbrengsten van de actie naar de Stichting Vrienden gaan. We danken de Lions voor dit geweldige initiatief!

Verhalenbundel van Nane van der Molen

De bekende Groninger schrijver Nane van der Molen uit Leermens heeft een korte verhalenbundel in het Nederlands uitgebracht met maar liefst met maar liefst 39 prachtige korte verhalen en 2 gedichten. De titel van de bundel is ‘Verhalen uit het land van rust’.

Verhalen over nu en vroeger op het platteland. Verhalen over het boerenleven, dieren, de jeugd, ouder worden. Is het fantasie of werkelijkheid? Het stemt tot nadenken.

Nane stelt de opbrengst van de bundelverkoop beschikbaar voor de Vrienden van De Brink! Prijs per boek 6,50 euro.

Belangstelling voor kaarsen, kniepertjes en/of de verhalenbundel of wilt u van alle 3 een mooi feestpakketje? Dan kunt u telefonisch contact opnemen met tel 06 41172481 of via de mail (vriendenvandebrink@gmail.com). We overleggen dan over de wijze van aflevering. (Verzendkosten Verhalenbundel is 3,50 euro)   

Kniepertjes zijn ook te verkrijgen in de Kubbing en bij de receptie van De Boerderij. 

Betalen met QR-code is mogelijk.   

Het zou fijn zijn als we allen meewerken aan een succesvolle Kerstactie!